Trainingsacteur

IMG_9988Als Freelance Trainingsacteur werk ik vooral tijdens Agressie en Assertiviteitstrainingen. Daarbij zie ik als mijn sterke punten het inschatten wat de deelnemer nodig heeft en het geven van concrete en duidelijke feedback. Begonnen in de toneelwereld als acteur en regisseur deed ik ook veel ervaring op met improvisatie. Deze vaardigheden komen in mijn werk uitstekend van pas.

Als Trainingsacteur put ik mijn ervaring vooral uit het onderwijs en mijn ervaringen binnen de overheid. Ook het dagelijks leven kan een bron van inspiratie zijn. Opdrachtgevers variëren van scholen, studenten tot overheden en commerciële instellingen.

“Werken met Jan tijdens een training Agressiehanteren is een feest! Hij luistert zeer aandachtig naar wat deelnemers lastig vinden aan gedrag van mensen die hen boos en agressief bejegenen. Zo geeft hij de gelegenheid aan de deelnemers om te experimenteren met nieuwe vaardigheden.” – Lucia Looijestijn

Als trainingsacteur werk ik momenteel op freelance basis voor o.a. de volgende bureaus:

Agressie Training Nederland: AgressieTrainingNederland maakt jou sterker in het omgaan met agressie. Dat is wat we doen. Niet meer. En niet minder. Al 23 jaar inmiddels. Met een ervaren team trainers volledig gespecialiseerd in agressie. En senior acteurs met specifieke kennis van jouw werk.

XL10|Coaching: Sinds 1981 ondersteunen zij organisaties en medewerkers bij het meetbaar verbeteren van resultaten door maatwerk trainingen en individuele coaching.

React Advies en Training: In diverse beroepen blijven medewerkers niet gespaard van klanten of personen die zich onbeschoft of zelfs agressief gedragen. Dit kan een directe relatie hebben tot de arbeidsvreugde. Niet zelden leiden deze situaties tot ziekteverzuim. Inzicht in het ontstaan van conflicten en de wijze waarop deze te voorkomen zijn, levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van uw medewerkers. In een compacte praktische training leren medewerkers vaardigheden, die hen in staat stelt te leren omgaan met ongewenst gedrag.

Hierbij werk ik vaak samen met:
Trainer-coach Lucia Looijestijn
Trainer-coach Mark van Dieren

Meer weten of zoekt u een bevlogen acteur? Neem gerust contact met me op.